Povestea noastra

Rockada Shop, creat special pentru părinți

Recent, familia noastră s-a mărit. Când s-a născut fiul nostru, ne-am inspirat din iubirea pentru el să creăm ceva nou și inedit în industria sănătății copiilor. La Rockada Shop ne pasă, la fel de mult ca vouă, ca micuții voștri să aibă tot ce le trebuie. Bunăstarea și fericirea copiilor sunt obiectivele și inspirația creației noastre, site-ul Rockada Shop.

            Rockada Shop este creat pentru a satisface nevoile micuților din casă și cu cel mai mare confort posibil pentru părinți

Suntem recunoscători că putem lua parte din anii memorabili de creștere ai copilului vostru. Satisfacția voastră este și a noastră. Fie că este vorba despre aducerea copilului acasă, monitorizarea celui mic sau menținerea sănătății lui, la Rockada Shop ne asigurăm că aveți de toate, pentru că fiecare copil merită să fie înconjurat de un mediu confortabil în fiecare zi a vieții sale.

            Bunăstarea, sănătatea și fericirea copiilor sunt obiectivele și inspirația creației noastre: site-ul Rockada Shop

Aducerea unui copil pe lume îi face pe părinți conștienți de pericolele care îi înconjoară în fiecare zi. În calitate de părinte, devii foarte sensibil la fiecare lucru mic din mediul copilului tău – de la accesorii și consumabile până la produsele de supraveghere ale micuțului. Din acest motiv, toate produsele regăsite în site-ul nostru, în secțiunea „Sănătatea celor mici” sunt destinate bunăstării părinților și sănătății copiilor.

De ce am ales să oferim produse pentru sănătatea copiilor?

Calitatea de părinte este o binecuvântare, dar poate fi și foarte copleșitoare. De aceea oferim produse pe cât de versatile și utile, pe atât de frumoase. Siguranța copiilor voștri și ușurarea vieții de părinte echivalează cu o treabă bine făcută pentru noi.

Siguranța este prima atunci când ne dezvoltăm gama de produse pentru sănătatea copiilor. Fiecare produs trece printr-un curs riguros de testare înainte de a ajunge în site-ul nostru.

Când un copil vine pe lume, sunt multe de făcut. La Rocada Shop însoțim familiile de la sarcină și până când copiii cresc, printr-o aventură incitantă, frumoasă și unică

Imaginația și pasiunea pentru site-ul nostru au un singur scop: să hrănească visele copiilor și să sprijine nevoile părinților. Produsele din site-ul nostru sunt dedicate lumii copiilor și sunt gata să-i însoțească pe parcursul creșterii lor. Sosirea pe lume a unui bebeluș este unul dintre cele mai fericite motive, iar dacă doriți să descoperiți cele mai utile și remarcabile produse, atunci nu puteți rata întreaga noastră selecție:

Te invităm să descoperi produsele destinate sănătății celor mici!

  • Aparate de aerosoli. Pentru a le curăța micuților voștri căile respiratorii și a-i vindeca de afecțiunile sezoniere precum sunt tusea, răceala, durerile în gât, astmul bronșic, aveți nevoie de aparate de aerosoli. Utilizarea acestor dispozitive este considerată una dintre cele mai bune metode de a accelera vindecarea bolilor care afectează tractul respirator, de a curăța cavitatea nazală și de a inhala medicamente. Odată ce medicamentele sunt inhalate, ele sunt de fapt capabile să ajungă în zone ale sistemului respirator care altfel nu ar putea fi atinse de medicamentele normale. Pentru a vă ușura viața de părinți, am selectat pentru voi aparate de aerosoli de calitate, cu diverse forme simpatice, practice și concepute și produse în conformitate cu cele mai recente tehnologii.
  • Aspiratoare nazale. Răceala, congestiile și, în consecință, nasul înfundat sunt din păcate afecțiuni foarte frecvente în primele luni de viață ale celor mici. În cazul sugarilor sau copiilor foarte mici, congestiile nazale și dificultățile respiratorii pot deveni cu adevărat problematice, deoarece din cauza nasului înfundat, copiii devin iritabili și agitați, își pierd pofta de mâncare și se chinuie să doarmă, neodihninu-se corespunzător. În plus, atunci când producția de mucus este foarte abundentă, pot apărea infecții mai grave, cum ar fi sinuzita sau infecțiile urechii. Păstrarea căilor nazale ale celor mici cât mai curate este așadar esențială. Pentru părinți, în cazul sugarilor, sunt excluse metodele comune, precum suflarea nasului, întrucât aceștia au nări foarte mici și foarte delicate. Tocmai în aceste motive, venim în ajutorul vostru cu aspiratoare nazale, instrument menite să elimine excesul de mucus din nasul copiilor într-un mod delicat, dar eficient.
  • Covorașe antiderapante. Ora de baie poate fi o bucurie pentru bebeluș, precum și o aventură de neuitat a părinților. Atunci când bebelușii încep să crească și încep să se miște, să se ridice și să se joace în apă, intră în joc covorașul antiderapant, permițându-i bebelușului să facă baie direct în cadă sau în cabina de duș. Covorașele antiderapante sunt destinate prevenirii alunecării copiilor sau adulților în timpul băiței, dar și în timpul intrării sau ieșirii din duș. Am selectat, așadar, covorașe antiderapante rezistente și eficiente, cu design inedit, menite să îi încânte pe cei mici. Intrați pe site-ul nostru pentru a găsi cel mai potrivit covoraș pentru micuții voștri!
  • Camere de supraveghere. Dacă sunteți în căutarea celei mai potrivite și mai complete selecții de camere de supraveghere video pentru bebeluși, atunci sunteți în locul potrivit. Găsiți pe site-ul nostru cele mai bune și remarcabile exemple de camere de supraveghere pentru bebeluși, pe care le veți adora. Un părinte știe bine, să ai mereu copilul sub control, mai ales când abia s-a născut sau are doar câteva luni, este esențial și de multe ori să poți îmbina îngrijirea nou-născutului cu toate sarcinile zilnice devine o activitate titanică. Din fericire, chiar și în acest domeniu, tehnologia se dovedește a fi un adevărat colac de salvare pentru a facilita viața de zi cu zi a părinților. La acest aspect ne-am gândit atunci când am pus la dispoziție camere de supraveghere pe site-ul nostru!
  • Perne termice. Un mod natural ca micuții voștri să experimenteze o senzație plăcută de căldură o reprezintă pernele termice. Pernele termice pot fi folosite pentru un somn liniștit, pentru calmarea diverselor afecțiuni, în caz de răceală, pentru colici sau pentru ameliorarea durerilor cauzate de lovituri, contuzii, entorse sau mușcături de insecte. Pot fi umplute atât cu apă caldă, cât și rece, în funcție de necesitate. Pernele pe care le-am selectat în site-ul nostru au diverse forme și culori și vor fi aliatul vostru de încredere.
  • Pompe de sân. Gama de pompe de sân de pe site-ul nostru acoperă toate nevoile mamelor care alăptează. Pompele de sân sunt dispozitive eficiente, simple și utile, destinate extragerii laptelui matern în orice situație. Sunt portabile și cu baterii reîncărcabile, ideale în călătorii, dar și pentru utilizare la domiciliu, la maternitate sau la birou.
  • Cântare digitale. Versatile și robuste, cântarele digitale vă ajută să aflați greutatea corporală a micuților. Pentru a le monitoriza creșterea și dezvoltarea, veți avea nevoie de un cântar digital, iar noi vă vom ajuta cu un astfel de accesoriu.

 

Cunoașteți-ne mai bine!

Nu mai așteptați și descoperiți pe site-ul nostru https://rockada.ro/ toate produsele și accesoriile pe care le oferim.

Dacă doriți să aflați mai multe despre noi, ne puteți urmări pe rețelele noastre de socializare () sau vă puteți abona la newsletter-ul de pe site pentru a primi toate informațiile necesare.

Trebuie să rezolvați vreo nelămurire? Nu ezitați să ne contactați prin telefon (0745 315 996 / 0757 266 827) și vă vom răspunde cât mai curând posibil!

Găsiți magazinul ROCKADA SHOP aici: https://www.lumea-lui-andrei.ro/

Magazin pentru copii lumea lui Andrei

Magazin pentru copii lumea lui Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *