Povestea noastra

We rock your shoppings – Cumparaturi online

Din pasiunea pentru muzică a luat naștere site-ul nostru, Rockada Shop. Familiei noastre muzica ii colorează viața. Uneori ne simțim strâns legați de ritualurile noastre zilnice, iar muzica devine un atu pentru a face viața de zi cu zi mai bogată, mai interesantă și mai variată. Ne-am dedicat trup și suflet acestei activități și considerăm că nu există nimic mai frumos decât pasiunea și dăruirea noastră pentru muzică. 

Muzica, sursă de inspirație creativă pentru site-ul nostru

Muzica ne hrănește trupul și sufletul și ne dorim să vă transmitem aceeași bunăstare mentală și vouă, celor care accesați site-ul nostru de suflet. Rockada Shop a luat naștere în anul 2021, datorită pasiunii noastre profunde pentru muzică. Totul a început datorită unei iubiri autentice pentru muzica rock, a copiilor și a dorințelor care trebuiau împlinite. Noi, Iulia și Cristi Ivan, fondatorii acestui site, suntem soți și părinții unui băiețel. Lucrăm în marketing, dar nu înainte de a ne concentra asupra site-ului Rockada Shop, ca răspuns și dragoste pentru clienții noștri. Am decis că este timpul să începem un nou și interesant capitol în viața noastră și astfel am dat naștere site-ului Rockada Shop.

De ce Rockada Shop?

Muzica este ceva ce avem cu toții în comun. Este o activitate împărtășită în toate colțurile lumii. Prin muzică, oamenii pot găsi momente de conexiune, înțelegere și inspirație. De aceea ne numim Rockada Shop. Muzica este un cadou, al tuturor. Oriunde mergem, ne place să ne absorbim cât mai mult posibil, prețuind fiecare priveliște uimitoare, arta, cultura și oamenii pe care îi întâlnim, dar și muzica. Din acest motiv căutăm să contribuim la bunăstarea oamenilor într-un mod semnificativ. 

Rockada Shop a fost un vis devenit realitate pentru noi. Crearea acestui site este o pasiune pe care o veți îmbrățișa cu siguranță

Noi considerăm Rockada Shop un loc în care entuziasmul și pasiunea clienților găsesc răspunsuri în entuziasmul nostru, celor care gestionăm site-ul. Rodul ideii noastre vi-l transmitem și vouă și răspundem pe deplin nevoilor voastre prin articole de tot felul, care vă vor asigura confortul personal fizic, dar și psihic.

Prin inovație, calitate, adaptabilitate și responsabilitate, vom fi întotdeauna cea mai potrivită opțiune a voastră de cumpărături online  

Misiunea noastră este de a ne atinge și depăși limitele, căci Rockada Shop este o platformă care va crește odată cu voi, oferindu-vă produse și accesorii din industria muzicală, din industria modei, articole personalizate, cărți, jocuri și jucării, produse destinate sănătății celor mici, băuturi și, de asemenea, accesorii pentru pasionați. Achiziționarea produselor la ușa casei voastre va face parte din rutina voastră.

Viziunea noastră este să facem tot ce ne stă în putință pentru ca Rockada Shop să fie prima opțiune de cumpărături de oriunde din România, satisfăcându-vă nevoile muzicale, nevoile de zi cu zi, nevoile familiale și nu numai, ajutându-vă să vă împliniți visurile.

Rockada Shop oferă produse și accesorii de calitate excelentă și adorabile. Fiecare articol găsit pe site-ul nostru este examinat cu atenție înainte de expediere, pentru a vă asigura că achiziția dumneavoastră este iubită atât de voi, cât și de familia voastră

Site-ul este structurat în diverse secțiuni, iar produsele au o descriere exactă:

  • Muzică, unde veți găsi instrumente muzicale, vinil-uri, sisteme audio HI-FI
  • Studio, unde vă oferim purificatoare aer, dezumidificatoare, aere condiționate, izolare fonică
  • Modă și călătorie, secțiunea care vă permite să achiziționați ceasuri, haine, portofele, genși, rucsacuri, trolere
  • Produse personalizate, unde puteți crea tricouri personalizate, body-uri personalizate, ceasuri de perete personalizate, tablouri personalizate
  • Cărți din multe domenii
  • Smart Home, secțiunea dedicată becurilor inteligente, boxelor inteligente, prizelor inteligente, dar și routerelor wi-fi
  • Jocuri și jucării, unde am selctat o gamă specifică de articole
  • Sănătatea celor mici, unde vom oferi termometre, cântare, aspiratoare nazale
  • Băuturi, unde vă punem la dispoziție băuturi spirtoase variate: whisky, vodcă, cognac, rom, gin, tequila, lichior
  • Accesorii pentru pasionați: scrumiere, brichete

Rockada Shop, găsiți tot ce aveți nevoie într-un singur loc

Mulți ani de experiență combinați cu pasiunea pentru tot ceea ce are legătură cu muzica ne-au permis să devenim astăzi Rockada Shop, site-ul unde veți găsi tot ce aveți nevoie.

Rockada Shop, mai mult decât un magazin online de lucruri – o pasiune

Pe lângă vânzarea de produse și accesorii pentru cei mici, pentru pasiunile voastre, pentru sănătate, casă, ne dorim sa fim expertul vostru de încredere în tot ce ține de următoarea voastră achiziție. Pentru a face acest lucru, ne concentrăm pe a pune la dispoziție cât mai multe informații despre toate produsele noastre.

Suntem pasionați de ceea ce facem și acest lucru îi inspiră și pe ceilalți. Dorim să vă inspirăm și pe voi!

Găsiți magazinul ROCKADA SHOP aici: https://www.lumea-lui-andrei.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *