Povestea noastra

Jocuri și jucării – paradisul copiilor

Bine ați venit în paradisul copiilor, creat special de noi, echipa Rockada Shop! Sunteți gata să ascultați un basm? A fost odată ca niciodată un cuplu care, cu timpul, pentru că iubirea lor era nemărginită, s-a mărit. Din iubirea celor doi a luat naștere micuțul Andrei și astfel am decis să creăm, în site-ul nostru, un mic spațiu dedicat jocurilor și jucăriilor, în care copiii să-și îndeplinească fiecare dorință și unde adulții să-și lase deoparte gândurile, să uite de grijile vieții și să redevină copii. 

Secțiunea creată de noi, Jocuri și jucării, este un loc încântător destinat curioșilor și pasionaților, unde puteți găsi obiectul dorințelor voastre, jocuri și jucării din toată lumea, potrivite fiecărei vârste

Dorința noastră a fost să dedicăm copiilor o secțiune din site-ul nostru, în care timpul pare să stea pe loc, o „oprire” de neratat pentru cei care își doresc jocuri și jucării inedite. O atmosferă fermecată domnește la Rockada Shop, sunteți gata să fiți și voi fermecați de magia noastră?

Intrați în universul jucăriilor: noutăți în jocuri, idei de jucării și multe altele, ce urmează a fi listate!

Misiunea noastră este să vă facem să zâmbim. Fericirea copiilor care intră într-un magazin de jucării și își exprimă deja bucuria prin ochi, siguranța părinților care oferă o jucărie copiilor lor ne-au determinat să listăm în site-ul nostru și jocuri și jucării. Ne dorim să împărtășim tuturor părinților filosofia noastră, menită să aducă bucurie celor mici și celor mari.

Rockada Shop este lumea pe care am construit-o și în jurul jocurilor și jucăriilor, cel mai important mijloc pe care copiii îl au pentru a crește și a relaționa cu semenii lor, cu părinții și cu propria lor creativitate

Noi credem în valoarea familiei în toate formele și conotațiile ei. Familia înțeleasă ca un loc în care fiecare dintre membri învață și crește zi de zi. Jocul împreună este un moment important și formativ atât pentru adulți, cât și pentru copii și, din acest motiv, Rockada Shop se angajează să fie alături și să sprijine familiile prin creativitate, oferind jocuri și jucării de calitate. Nu vă mai rămâne decât să acordați timp și să vă bucurați de momentele jocului.

Misiunea noastră? 

Scopul nostru principal este de a promova dezvoltarea fizică și emoțională și creșterea copiilor. Prin munca noastră și prin produsele noastre, dorim să ajutăm atât părinții, cât și copiii voștri cu produsele necesare pentru ca aceștia să crească sănătoși și fericiți. În plus, faptul că intrați pe Rockada Shop înseamnă a deveni parte dintr-o mare familie. O „casă” confortabilă în care să creștem împreună și să împărtășim valori.

Punem un accent deosebit pe calitatea și siguranța jocurilor și jucăriilor. În acest fel, jocul devine o experiență pozitivă atât pentru voi, pentru părinți, cât și pentru copiii voștri

Motto-ul nostru este „Ne place să vă vedem fericiți”, prin urmare, ne dorim ca atunci când intrați pe site-ul nostru, să trăiți o experiență specială.

Secțiunea Jocuri și jucării – creată pentru o educație și creștere ingenioasă 

Jocurile și jucăriile noastre, precum și materialele de calitate sunt destinate să vă însoțească copiii în toate etapele, promovând dezvoltarea integrală. Cine a spus că jucăriile sunt doar pentru copii? Este adevărat că cei mici din casă se bucură enorm în timp ce creează o lume de povești fantastice, dar și părinții se molipsesc din fericirea lor. Jocul este important în toate etapele vieții. În plus, este o opțiune frumoasă de a menține comunicarea și distracția acasă, ceea ce ajută la cultivarea unor relații mai sănătoase între membrii familiei. Jucându-ne, ne oferim posibilitatea de a ne antrena mintea, de a dobândi cunoștințe, de a explora creativitatea, de a antrena imaginația și, printre altele, de a elibera stresul. De aceea, indiferent de vârstă, o jucărie este adesea cadoul ideal.

Jocuri și jucării pentru toate vârstele

Avem jocuri adaptate diferitelor gusturi și vârste. Răsfoind magazinul nostru online puteți găsi totul, de la coliere pentru dentiție, animale de pluș, creioane colorate, emițătoare de sunete albe și multe altele, pe care le vom integra în catalogul nostru. De asemenea, puteți găsi jucării educaționale, muzicale, tradiționale sau creative, adaptate fiecărei etape de creștere. 

Vă încurajăm să alegeți jucăriile preferate de copiii voștri, menite să le capteze atențiaMai mult decât jucării, la Rockada Shop oferim fericire, cunoștințe și experiențe adaptate confortului vostru. Așadar, bine ați venit!

Găsiți magazinul ROCKADA SHOP aici: https://www.lumea-lui-andrei.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *